«Musikalen blir som en ekstra familie. Det er så fint å være her.»

En hilsen fra barnemusikalgruppa

«Vi i barnemusikalgruppa er alle sammen veldig glad i å synge, og vi er derfor med i NotoddenMusikal.

Det er gøy og spennende å lære mye nytt innen sang. Både det å synge flerstemt og å lære tekniske ting om stemmen og hvordan den virker.

Her møter vi mange andre i ulike aldere og får mange nye venner som er interessert i det samme som oss.

Vi jobber sammen med mange andre i forskjellige grupper og kommer til slutt fram til et resultat som vi er fornøyd med. Alle er like viktige på scenen, sjøl om vi har ulike oppgaver.

Det er gøy å stå på scenen å framføre noe som vi kan veldig godt.

Vi får et veldig godt samhold og trives godt sammen.

Musikal er kult.

Beste hilsen oss i Barnemusikalgruppa:

Yelena Jonassen. Eira Lien Ellefsen. Triana M. Isaksen. Emeline Fjelle. Liva Valen Kaafjeld. Nova Skjefstad Solberg. Tonje Slåtta Eriksen.

En hilsen fra tidligere medlemmer av NotoddenMusikal

«Musikalen har gjennom flere tiår bidratt til å spre kulturell glede, inspirasjon og mestring blant barn og unge på Notodden. Det har vært en inkluderende arena der alle kan føle seg velkomne, der alle kan bidra med det de kan, og der alle får muligheten til å oppleve en stor glede av kultur gjennom samarbeid og samhold.

Vi som i dette oppropet skriver under har det til felles at vi alle har vært en del av en eller flere av de mange musikalene som er blitt satt opp siden 2004.

I løpet av arbeidet med musikalene har vi alle blitt inkludert og satt i gang med alt fra sang, kor, band og dans til design av kostymer, kulisser og plakater, i tillegg til administrative oppgaver som markedsføring, billettsalg, økonomi og alle andre forberedelser som kreves for å sette opp en musikal. 

Blant vi som skriver under er vi alt fra vinnere og nominerte av Spellemannsprisen, tidligere mottakere av Notodden kommunes kulturpris, internasjonalt turnerende musikere, nasjonalt og lokalt kjente artister, dansere og kunstnere og hobbymusikere, til de av oss som ikke lenger aktivt jobber innen kultur men som allikevel sitter igjen med varige minner som gir oss glede og nostalgi hver gang vi hører en av de kjente sangene som vi lærte gjennom musikalen.  

Vi er flere som har knyttet noen av våre næreste vennskap gjennom musikalen, noen av oss er til og med gift med hverandre, noen av oss har fått barn som i dag er med i musikalen, og vi håper alle på at vi en dag klarer å viderebringe gleden og engasjementet som vi opplevde gjennom musikalen, til yngre generasjoner!

Med vennlig hilsen, 

Tor Oddmund Suhrke, Karoline Sehl, Ramona Charlen Isaksen, Kjetil Elvestad Albertsen, Bjørnar Skatter Kolbjørnsrud, Trym Innleggen Hagalia, Pål Bredrup, Kristin Kollsete, Line Kåsa, Marit Soldal, Arien Fredheim, Irina Nordvik, Per Norendal, Heidi Hegna, Vilja Amalie Fredheim, Runa Berget Hedegart, Dennis Lendi, Michelle Christin Eie, Stein Erik Norheim Kristoffersen, Aron Omnes Flatland, Anders Solberg, Hans-Olav Hansen, Guro Nyhus Hagen, Knut Mikael Haukeland, Tone Marie Hognestad, Monica Havrås Skatter, Kjærsti Hortemo Skåttet, Vebjørn Hefre Bakka, Cathrine Stokkebokjær, Anne Berit Bjering, Guro Hammer Øyahals, Kristin Kaarstein Skildrud, Anne Lene Nordbø, Simen Munthe-Kaas Rem, Kim Rune Hagen, Bjørn Tore Moen, Siri Anne Haugland Strand, Vicky Katarina Mikalsen, Tony Portås Moen, Mari Hjalte Flåterud, Åse Strøm, Halvor Nordal Strand, Gina Fredheim, Roger Valen Bergland, Elise Enerstad Sauarlia, Håkon Høiberg, Marit Soldal, Ingrid Mork Sletta, Daniel Rugaas, Ida Frømyr Borgen, Sondre Skjulestad, Frida Murtnes, Mari Gullner Klasbu, Sondre Gautefald, Geir Helge Fredheim, Gina Fredheim, Sanne Jonsås, Mariann Holtskog Landsverk, Øystein Landsverk, Aasmund Gjestrud, Jacob A. Søreide, Anne-Marte Thorbjørnsen, Anund Grini, Marion Lurås, Kaia Skåttet, Ingrid Eck Jore, Edel Malene Farstad, Marita Rønningen, Jo Sindre Kleppe Simones, Fredrik Kollsete, Ihne Nyvoll, Kristin Heggenes Haave, Alexandra Cloumann Fosse, Halvor Kristoffersen, Elisabeth Reinslo Nesheim, Heidi Berge Bergestig, Marielle Susann Haave, Tobias Ørnes Andersen og Halvor Schjøtt Moen.